Vliegticket Antalya [Turkije] boek direct

Antalya is een stad in het zuidwesten van Turkije met ongeveer 600.000 inwoners. Het is een uiterst populaire badplaats. De baai waarom de stad ligt heeft de naam van de stad gekregen: Baai van Antalya. Belanrijke steden in de buurt van Antalya zijn Denizli, Burdur, Isparta en Konya, die allemaal meer landinwaarts liggen.

 

Voor veel toeristen is Antalya een prachtige vakantiebestemming. De stad heeft een historisch centrum met verschillende moskee's en prachtige pleinen. Daarnaast is er een lange, niet autovrije, winkelstraat met vestigingen van verschillende internationale (mode)ketens, maar ook vele lokale handelaren. Opvallend detail zijn de openings tijden. Deze winkels zijn tot in de late avond geopend, wat een gezellig sfeer in Antalya brengt. Antalya ligt aan de Turkse Rivièra, maar de kust ligt wel op enkele kilometer van het centrum. Antalya staat bekend om haar Lara beach (zandstrand) en Konyaalti beach (strand met kiezelstenen).

 

Vliegtickets Antalya boeken

klm KLM Vliegtickets Antalya. Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht. Meer informatie.

 

 

vliegticket boeken bij austrian airlines Met Austrian Airlines voordelig en veilig vliegen. Vliegtickets vanaf Amsterdam. Meer informatie


Bezienswaardigheden


Antalya

tickets antalya
vliegtickets antalya
vliegen naar antalya

Tips