Vliegticket Barcelona [Spanje] boek direct

In Barcelona is voor ieder wat wils. Of u nou houdt van kunst, cultuur, mode, winkelen, lekker eten, voetbal of van het strand? Barcelona heeft het allemaal!

 

Het hart van Barcelona is Plaza Cataluna. Van daaruit kunt u naar de haven lopen over de bekende Ramblas of u kunt in de richting van de "Ensanche" gaan met brede boulevaars. Het Parque de la Ciudadele leent zich perfect voor een rustige wandeling of om even lekker uit te rusten buiten het drukke stadscentrum.

 

Barcelona heeft ook een 4 kilometer lang strand dat echter niet alleen door toeristen wordt bezocht. Door de vele goede hotels en restaurants, congrescentra en expositieruimtes is het ook een geliefde stad onder zakenmensen. Ook de regio van Barcelona is het bezoeken waard. Wat dacht u van de vakantieoorden Tossa de Mar en Lloret de Mar aan de Costa Brava. Verder ligt 35 km ten zuiden van Barcelona Sitges, "de witte stad", bekend om de uitgebreide carnavalsfeesten. Op slechts 140 km vind u de eerste bergtoppen van de Pyreneeen.

 

Vliegtickets Barcelona boeken

klm KLM Vliegtickets Barcelona. Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht. Meer informatie.

 

vuelingVliegticket Barcelona. Met Vueling kunt u vliegen naar Barcelona. De maatschappij voert dagelijks vluchten uit tussen Amsterdam Schiphol en Barcelona International Airport. Meer informatie.

 

vliegticket boeken bij austrian airlines Met Austrian Airlines voordelig en veilig vliegen. Vliegtickets vanaf Amsterdam. Meer informatie


Bezienswaardigheden


Barcelona

plaza catalunya
centrum
camp nou
vliegen naar barcelona
vliegtickets barcelona
strand

Tips