Vliegticket Kreta [Griekenland] boek direct

Kreta is een eiland in de Middellandse Zee en hoort bij het Zuid-Europese land Griekenland. Het eiland is al sinds 6500 voor Chr. bewoond. Tussen 3000 voor Chr. en 1400 voor Chr. bezat Kreta de macht over het gehele gebied rond de oostlijke Middellanse Zee en was Knossos het belangrijkste culturele en politieke centrum uit die tijd. Een grote aardbeving en vulkaanuitbarsting zou het einde van het rijk hebben betekend. Iets wat wetenschappers inmiddels hebben weersproken.
Tegenwoordig wonen er op het eiland ruim 600.000 mensen, waarvan ongeveer een kwart in de grootste stad Iraklion (Heraklion). Kreta wordt door veel mensen gezien als een ideale vakantieplek door het heerlijke klimaat, het goede eten, de mooie stranden en rijke historie.

Vliegtickets Kreta boeken

klm

KLM Vliegtickets Kreta. Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Maastricht. Meer informatie.
 
 
transavia Transavia.com Vluchten naar Heraklion. Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Endschede, Groningen, Rotterdam of Maastricht. Meer informatie.

 

vliegticket barcelona boeken bij austrian airlines Met Austrian Airlines naar Istanbul vliegen. Vliegtickets vanaf Amsterdam. Meer informatie


Bezienswaardigheden


Kreta

vliegen naar kreta
vliegtickets kreta

Tips